U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

media
media
media
media
media

DE BOOG KAN NIET ALTIJD GESPANNEN STAAN

Een goede balans tussen werken en leven is belangrijk en daarom kwam deze klant naar ons met een leuke uitdaging. Deze op het eerste zicht vrij eenvoudige camionette wordt tijdens de week ingezet voor de meest uiteenlopende klussen. Maar in het weekend wordt ze omgevormd tot veelzijdige partner bij de verschillende sportieve hobby’s van het gezin.

 

Van maandag tot vrijdag is dit manusje-van-alles, op de meest diverse taken voorbereid. De camionette is voorzien van een stevige laadvloer wat het laden en lossen vereenvoudigt. Daarnaast plaatsten we ook makkelijk te onderhouden kunststof zijwand bekleding. De ruime laadvloer werd voorzien van handige vliegtuigrails. Zo zeker je met groot gemak elke lading. Een compact rek aan de rechterkant biedt de nodige ruimte om diverse materialen veilig te kunnen vervoeren.


Een compacte en functionele uitrusting voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Maar in het weekend komt de flexibiliteit van deze bestelwagen pas echt tot uiting.


Wanneer de dochter van het gezin deelneemt aan paardrijwedstrijden is deze bestelwagen er helemaal klaar voor. Het handig geplaatst zadelrek aan de zijdeur laat toe om supermakkelijk en veilig het zadel te vervoeren. De handige haken op de vliegtuigrail aan de wand laten toe om alle andere tuigage netjes op te hangen. In de laadruimte blijft voldoende plaats om alle andere uitrusting mee te nemen.

En ook als de vader des huizes er met de fiets op uit trekt staat deze duivel-doet-al paraat. De vliegtuigrails in de vloer, werden immers bewust extra wijd uit elkaar geplaatst. Zo kan er snel een fietsenrek gemonteerd worden. Dit maakt het mogelijk om makkelijk en veilig een paar fietsen te vervoeren.

En als je na het sporten jezelf even wil opfrissen is het natuurlijk heel fijn als je water en papier binnen handbereik hebt. Dus plaatsten we een handige waterbidon en een houder voor papierrol in de laadruimte.


Deze camionette is op elke taak voorbereid 

Van maandag tot vrijdag én in het weekend!