News · Over Ons · Login

Vloeren en zijwandbekleding voor bedrijfswagens

Vloeren en zijwandbekleding voor bedrijfswagens zijn een slimme investering.

Met een antislipvloer voorkom je eventuele schade, ongevallen en letsel! Een gladde vloer in de laadruimte kan gemakkelijk leiden tot uitglijden, struikelen en vallen van werknemers bij het laden en lossen van goederen. Dit kan ernstige verwondingen veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Een antislip vloer vermindert aanzienlijk het risico op ongevallen en houdt je team veilig.

Een antislip vloer zorgt ervoor dat ladingen steviger op hun plaats blijven, zelfs tijdens het rijden op hobbelige wegen of in bochten. Dit minimaliseert schuiven en verschuiven van goederen, waardoor je tijd en geld bespaart door schade aan ladingen te voorkomen en de tijd die nodig is om alles opnieuw te ordenen.

Bovendien zijn ze water-, olie- en zuurbestendig. Dit betekent dat je bedrijfswagen langer meegaat en je minder hoeft te investeren in dure reparaties en vervangingen.

Wandbekleding in een bedrijfswagen:

Meer dan gewoon mooi! Wandbekleding kan de levensduur van een bedrijfswagen verlengen door de wanden te beschermen tegen slijtage, krassen en deuken. Bovendien vergemakkelijkt de wandbekleding het schoonmaken en onderhouden van de wagen, wat essentieel is om de waarde op lange termijn te behouden.

De lading van uw bestelwagen kan soms schade aanrichten aan de binnenkant. Ook kan het gebeuren dat de carrosserie zo van binnen naar buiten gedeukt wordt. Het resultaat is een waardevermindering bij eventuele verkoop. Met vloeren en zijwandbekleding voor bedrijfswagens voorkom je deze schade

Voor de bekleding van uw wanden kan u kiezen uit verschillende materialenKunststof licht grijs 4mm dik, licht bruin hout4mm dik of in multiplex 9 mm dik. 

Met zijwandbekleding schakelt u eventuele schade preventief uit. Bovendien zijn ze water-, olie- en zuurbestendig.

BRU Systems garandeert u vloeren en zijwandbekleding voor bedrijfswagens van kwalitatieve materialen en een sterke service na verkoop. U kan bij Bru Systems terecht voor nog veel meer andere oplossingen voor uw bestelwagen. Van de volledige inrichting van bedrijfswagens, over dakdragers tot belettering. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.