News · Over Ons · Login

Bestelwageninrichting sanitair en verwarming

Een bestelwagen laten inrichten voor een sanitair en CV installateur vraagt een juiste aanpak

Bij het inrichten van he bestelwagen voor een installateur van verwarmingen en sanitaire installaties houden we rekening met  groot aantal onderdelen die in je laadruimte moten kunnen. Hierdoor kan  je snel het overzicht kwijtraken, wat het moeilijk maakt om op een efficiënte manier te werk te gaan. Probeer bij een snelle interventie maar eens vlug te checken of je wel de nodige onderdelen aan boord hebt en snel op pad kunt. Niet evident, als je bestelwagen een puinhoop is. Wél evident, met de bestelwageninrichtingen van BRU Systems die je het leven makkelijker maken. We zorgen voor een handig sorteer system afgestemd op jouw manier van werken.

Bovendien weegt al dit materiaal vaak ontzettend veel wat het laadvermogen van je camionette kan beperken. Dankzij onze lichtgewicht inrichtingen hou je een maximum aan laadvermogen in je camionette. En ons systeem is onderworpen aan crashtests. Zo ben je zeker van een optimale veiligheid.

Voorbeelden van bedrijfswagen inrichtingen loodgieters, installateurs sanitair en verwarming

Je kan bij ons terecht voor elke denkbare oplossingen voor je bestelwagen: dakdragersbeletteringvloeren/wanden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.