Nieuws · Over Ons · Login

Bestelwageninrichting voor loodgieters

Waarom kiezen voor een degelijke bestelwageninrichting voor loodgieters? Als loodgieter ben je voortdurend onderweg om de problemen van je klanten te lossen. Of het nu gaat om spoedreparaties of gepland onderhoud, een goed georganiseerde bestelwagen maakt het verschil bij je dagelijkse jobs. Met een bestelwageninrichting op maat werk je efficiënter.

Een goed ingerichte bestelwagen zorgt ervoor dat je gereedschap en onderdelen makkelijk kunt vinden. Dit bespaart tijd, en vermindert de stress die gepaard gaat met het zoeken. Dankzij onze op maat gemaakte opbergoplossingen, rekken, lades en sorteerbakken, benut je elke centimeter van je bestelwagenruimte optimaal .

Veiligheid is een topprioriteit voor elke professional, en een georganiseerde bestelwagen draagt bij aan een veilige werkomgeving. Met speciale houders voor buizen, gasflessen en andere gevaarlijke materialen kan je potentiële risico’s minimaliseren. Bovendien zorgt een goede bestelwageninrichting ervoor dat zware voorwerpen stevig worden vastgezet om te voorkomen dat ze tijdens het rijden verschuiven, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.

Tijd is geld, en met een efficiënte bedrijfswageninrichting bespaar je kostbare tijd. Verlies geen tijd meer met zoeken naar ontbrekende gereedschappen of materialen. Dit verhoogt je productiviteit en stelt je in staat om meer opdrachten op een dag af te ronden, wat je winstgevendheid verhoogt.

Maatwerk bestelwageninrichting voor loodgieters

Elke loodgieter heeft een eigen manier van werken en dus ook andere eisen als het gaat om bestelwageninrichting. Wij overlopen samen met jou je wensen en werkmethoden en ontwerpen vervolgens op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Of je nu veel kleine onderdelen moet opbergen of grote apparatuur moet vervoeren, onze experts ontwerpen een systeem dat aan al jouw eisen voldoet.

Investeer in een goed georganiseerde bestelwageninrichting voor meer efficiëntie en veiligheid. Bij BRU Systems begrijpen we de unieke behoeften van loodgieters en staan we klaar om je te helpen bij het ontwerpen en installeren van de perfecte inrichting voor je bestelwagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij je van bedrijfswagen een echte mobiele werkplek kunnen maken

Voorbeeld inrichtingen camionettes voor loodgieters en installateurs sanitair en verwarming

Je bij ons ook terecht voor nog veel meer andere oplossingen voor uw bestelwagen, zoals dakdragers, belettering, vloeren/wanden…

Bij ons krijgt je niet enkel kwalitatieve uitrustingen, onze service is van de bovenste plank. Uw project wordt het onze en samen gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor jouw specifieke situatie.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, een offerte of een bezoekje van 1 van onze demowagens.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.