News · Over Ons · Login

Inrichting camionette voor tuinaannemers en tuinarchitecten

Als tuinaannemer weet je dat je gereedschap en materiaal van onschatbare waarde zijn voor het succes van je bedrijf. Het juiste gereedschap kan het verschil maken tussen een efficiënte werkdag en kostbare vertragingen. Dat is waarom een goed doordachte inrichting op maat voor je camionette van cruciaal belang is. Bladblazers, spades, harken, grasmaaiers, kettingzagen, snoeischaren… Je kan het moeilijk allemaal zomaar in je bestelwagen laten slingeren. Met een goed bedachte inrichting in je camionette voor tuinaannemers orden je op een efficiënte manier je materiaal en zet je de machines goed vast. Zo voorkom je schade aan de machines. Voor elke situatie vinden we de ideale oplossing.

Aangepast aan jouw behoeften

Ieder tuinaannemerbedrijf is uniek, en je inrichting moet dat ook zijn. Met een op maat gemaakte inrichting kun je deze aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu gespecialiseerde gereedschappen, extra opslagruimte of een specifieke lay-out nodig heeft, een op maat gemaakte inrichting kan aan al je eisen voldoen.

Een goed uitgedachte inrichting op maat voor je camionette is dus geen luxe, maar een investering in de groei en efficiëntie van je tuinaannemerbedrijf. Het verbetert je efficiëntie, verhoogt de veiligheid, versterkt je professionele uitstraling

Als je op zoek bent naar hoogwaardige op maat gemaakte camionette-inrichting voor tuinaannemers, staan wij klaar om je te helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je bedrijf kunnen ondersteunen.

Door ons gerealiseerde bestelwagens tuinaannemers en tuinarchitecten

Daarnaast gaan we prat op een uitstekende dienstverlening. Bij ons krijg je 3 jaar garantie op al onze producten. Gaat er toch iets fout, dan helpen wij je zo snel mogelijk uit de nood.

Je kan bij ons ook terecht voor nog veel meer oplossingen: dakdragers,beletteringvloeren/wanden… Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of voor een offerte. 

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.