News · Over Ons · Login

Bedrijfswageninrichting voor bouwbedrijven

Op zoek naar de ultieme partner voor het inrichten van je camionette?
Zoek niet verder! We staan klaar om je bedrijfswagen om te toveren tot een op maat gemaakte krachtpatser die perfect bij jouw bouwbedrijf past.

Waarom BRU Systems? 1 woord: maatwerk! We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, dus waarom zouden je camionette dat wel moeten zijn? Met BRU Systems krijg je maatwerkoplossingen die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt voor je gereedschap, een stevige scheidingswand tussen de cabine en de laadruimte wilt of speciale rekken voor bouwmaterialen nodig hebt, wij maken het in orde.

Je bestelwagen is een belangrijk stuk gereedschap. Die verdient de beste zorg, en dat is precies wat je bij ons kan verwachten. Onze experts kennen alles van bedrijfswagens, van kleine camionettes tot grotere modellen. We luisteren naar jouw wensen en eisen en zetten ze om in een inrichting die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens geweldig uitziet.

Maar dat is nog niet alles. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om je camionette efficiënt te kunnen gebruiken. Met onze op maat gemaakte inrichtingen optimaliseer je de beschikbare ruimte, waardoor je meer kunt laden en efficiënter kunt werken. Dat betekent minder tijd verspillen en meer geld verdienen!

Een professionele indruk maken

En laten we eerlijk zijn, een goed ingerichte camionette maakt indruk op je klanten. Het laat zien dat je serieus bezig bent met je vak en dat je alles doet om te zorgen voor kwaliteit en professionaliteit. Dat kan alleen maar leiden tot meer tevreden klanten en nieuwe jobs.

Dus, samengevat, BRU Systems is de partner voor de inrichting van bedrijfswagens voor bouwbedrijven. Omdat we staan voor maatwerk, efficiëntie en professionaliteit. Laat ons je helpen om jouw camionette om te toveren tot de ultieme mobiele werkplaats.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen doen!

Foto’s van inrichtingen voor bouwbedrijven en aannemers

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.