News · Over Ons · Login

Bedrijfswageninrichting voor schilders


Zonder schilders zou de wereld maar een saaie boel zijn. Dankzij het werk van schilders is het leven net iets kleurrijker. Hiervoor heb je als schilder een bedrijfswagen nodig die aangepast is aan de job.  BRU Systems denkt samen met jou na over hoe we de bedrijfswageninrichting voor schilders bestelwagens het meest efficiënt kunnen inrichten. Natuurlijk houden we daarbij rekening met  alle materialen en gereedschappen die schilders de dag van vandaag nodig hebben.

Wil je een dakrek met ladderrol of een trapje om de ladders eenvoudig te vervoeren? Aluminium of zwart gespoten staal? We zorgen dat het allemaal in orde komt.

Een bedrijfswageninrichting voor schilders moet aan heel wat voorwaarden voldoen.

Schabben in je laadruimte voor je klein materiaal, veilige opslag voor je verf zodat je zonder ongelukjes op je bestemming raakt? 
Verwarming in je bestelwagen om je verfpotten en kitten te beschermen tegen vorstschade, en uiteraard een warme plek om te schaften tijdens de koude wintermaanden?  We fiksen het voor je, zodat al je materiaal in perfecte omstandigheden vervoerd kan worden.

Je bestelwagen kan ook dienen als een mobiel visitekaartje voor je schildersbedrijf. We kunnen we ook zorgen voor de bestickering van je bestelwagen. Zo is je wagen het perfecte uithangbord voor je schildersbedrijf.

Je kan bij ons ook terecht voor iedere andere oplossingen voor je bestelwagen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.