News · Over Ons · Login

Ladingbeveiliging

Ongezekerde lading kan schade aan goederen of aan uw bestelwagen veroorzaken. Dit kost vaak meer dan een eenmalige investering in goede ladingzekering. Bovendien kan schade door ongezekerde lading voor vertraging zorgen bij het afwerken van je projecten. Dankzij een goede ladingsbeveiliging hoort materiaalschade tot het verleden!

Een deugdelijke ladingsbeveiliginging is bovendien ook wettelijk verplicht. Door de lading correct te zekeren blijft de rijstabiliteit maximaal behouden. Let op, het zwaartepunt van de lading, kan het rijgedrag van het voertuig wijzigen. Zware ladingen vervoer je daarom best steeds zo laag mogelijk in het voertuig. Zorg ervoor dat de lading goed vaststaat en beveiligd  tegen glijden en omkantelen. Denk aan uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Wat je ook zoekt: vliegtuigrailspalletstopsspanbanden en spanpalen wij zorgen ervoor dat u alles veilig kan opbergen en transporteren. We hebben een oplossing om aan al je behoeften te voldoen. Met ons assortiment voor ladingbevestiging speelt u op safe.

Kies voor gemoedsrust en efficiëntie. Met onze ladingbeveiligingsoplossingen ga je vol vertrouwen de baan op, wetende dat je lading veilig gezekerd is en in overeenstemming met de wet.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om schade en problemen te voorkomen met onze hoogwaardige ladingbeveiligingsproducten.

Investeer in je ladingbeveiliging en investeer in je succes op de weg. Bij ons ben je in goede handen!

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing voor je camionette of heb je nog vragen over ladingbeveiliging?
Onze klantenservice geeft graag uitleg! Uiteraard kunnen we al deze oplossingen ook voor u plaatsen!

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.