News · Over Ons · Login

Dakdragers voor bestelwagens

Bij BRU Systems vindt je dakdragers voor alle bestelwagens. Standaard leveren we ze in zwart gepoederlakt staal. Uiteraard kan je ze ook verzinkt, in rvs of in aluminium bestellen.

Door onze dakdragers uit 1 stuk te vervaardigen zijn de dakdragers van BRU Systems zeer robuust. Op dit product geldt ook een garantie van 3 jaar.

Niet elke bestelwagen is hetzelfde, en wij begrijpen dat. Daarom bieden we maatwerkopties, zodat je zeker weet dat je dakdrager perfect past op jouw voertuig. Opties zoals een ladderrol of spoiler zijn ook te verkrijgen. Ook een trap op de achterzijde is een standaard artikel in ons gamma. Hier vind  je alvast voorbeelden van onze stalen dakdragers en RVS dakdragers.

Zoek je geen volledige drager maar enkel 2 beugels? Dit leveren wij ook in een uiterst stevige uitvoering.

Oplossingen voor het eenvoudig transporteren van ladders? Als je rugklachten wilt vermijden, bekijk dan ons ladderlaadsysteem dat zijdelings kantelt voor moeiteloos laden en lossen van je ladder.

Onze standaard dakdragers hebben een snelle levertijd van slechts 1 week. Heb je maatwerk nodig? Geen probleem! We passen de kleur en afmetingen aan jouw exacte specificaties aan.

Meer dan Alleen Dakdragers: Bij BRU Systems bieden we niet alleen dakdragers, maar ook een scala aan andere oplossingen voor jouw bestelwagen. Van volledige inrichtingen tot vloeren, wanden en belettering, we hebben alles wat je nodig hebt om je bestelwagen efficiënt en professioneel te laten werken.

Dus, waar wacht je nog op? Haal alles uit je bestelwagen met onze hoogwaardige dakdragers en andere accessoires. Ontdek het verschil en investeer in de kwaliteit die jouw camionette verdient!

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.