Nieuws · Over Ons · Login

Externe sloten – veiligheidsslot voor bestelwagens

Geef inbrekers geen kans. Met een veiligheidsslot voor bestelwagens zorg je ervoor dat je bestelwagen altijd goed afgesloten is. In jouw bestelwagen bevindt zich ongetwijfeld een kapitaal aan materiaal. Je kunt jouw laadruimte dus het beste extra beveiligen met een extra slot. Omdat we weten dat een professional niet zonder zijn gereedschap kan, hebben we een ruim assortiment met veiligheidssloten.

De gloednieuwe UFO³ is het meest veelzijdige en complete veiligheidsslot voor bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Het slot kan zowel aan de schuifdeuren als aan de achterdeuren van jouw bestelwagen worden geïnstalleerd. Het slot is gemaakt van gehard HRC 52:54 staal, dit maakt het supersterk en zorgt ervoor dat het slot niet roest. De sloten zijn beschikbaar in vier modellen: SMART, SMART DUO, COMFORT EN EXPERT.

SMART DUO

Dit veiligheidsslot voor bestelwagens voor beveiliging van de laadruimte voegt een innovatieve functie toe aan UFO³ SMART. De sleutel kan in de “gesloten” positie worden verwijderd, waarbij de deuren automatisch vergrendelen bij het sluiten. In “open” -modus moet de sleutel niet elke keer worden gebruikt om de deur te openen. Je kiest zelf om het slot open te laten of automatisch te vergrendelen. Bij dit slot kun je de bol niet verliezen zoals bij Ufo automotive.
Specificaties: Cilindersleutel, geen sleutelplan mogelijk.

COMFORT

Heeft dezelfde functionaliteit als de Smart met een veiligheidscilinder en een uiterst praktische, robuuste en omkeerbare sleutel. Het ideale veiligheidsslot voor bestelwagens voor intensief dagelijks gebruik, met frequente opening van de deur. Op comfort reeks is een sleutelplan mogelijk wat het nog handiger maakt in gebruik.
Specificaties: Cilindersleutel, sleutelplan mogelijk.

EXPERT

Het beste veiligheidsslot voor bestelwagens in zijn soort! Dezelfde eigenschappen als het comfort-slot mét een “ExperT pluS” veiligheidscilinder van Kaba voorzien van 23 pennen, anti-picking, anti-impressioning en anti-drilling gecertificeerd. Het sleutelprofiel is exclusief gepatenteerd voor Serrature Meroni, wat namaken onmogelijk maakt. Sleutels kunnen enkel via KABA bijbesteld worden. UFO³ EXPERT wordt geleverd met een stofbescherming voor de cilinder, voor een feilloze werking, zelfs in de meest extreme omgevingen.
Specificaties: KABA veiligheidscilinder, sleutelplan mogelijk, enkel op bestelling.

veiligheidsslot voor bestelwagen

UFO³ kan zeer snel worden geïnstalleerd omdat het slot compatibel is met alle voertuigen die op de markt zijn. Voor de installatie hoeft er geen enkel carrosseriedeel worden verwijderd. Serrature Meroni biedt 5 jaar garantie op eventuele fabricagefouten die het product ongeschikt maken voor de specifieke toepassing.
GEEF DIEVEN GEEN KANS! BEVEILIG JE LAADRUIMTE!

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.