Nieuws · Over Ons · Login

Service, dienst naverkoop en onderhoud

Bij BRU Systems maken we gebruik van een geavanceerd CRM-systeem om gedetailleerde informatie over uw bestelwagen bij te houden. Elk voertuig heeft een eigen dossier waarin we ook de servicegeschiedenis nauwkeurig registreren. Dit stelt ons in staat om te analyseren of een probleem een incident is of een terugkerend probleem. Bovendien kunnen we snel de geleverde onderdelen bekijken en onze servicetechnici kunnen zo snel de juiste componenten lokaliseren en indien nodig vervangen.

Onze goed gedocumenteerde werkmethodes stellen ons in staat om efficiënt te werken en snel te schakelen. Dit betekent dat we direct toegang hebben tot relevante informatie en probleemoplossing kunnen bieden zonder onnodige vertragingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw bestelwagen altijd de beste service en ondersteuning ontvangt.

  Start nu een support aanvraag.

  Vul onderstaand formulier is en we gaan meteen voor je aan de slag.


  of laad een foto (max 5mb) op


  of laad een foto (max 5mb) op

   

  SINDS 1958

  System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.