News · Over Ons · Login

Signalisatie voor uw bestelwagen

Zwaailichten, flitslampen, lichtbalken, enz.


Veiligheid
 voor je bestelwagen is onze prioriteit. Daarom kunnen we je wagen ook voorzien van de nodige signalisatie.

Signaallampen vind je in vele maten, soorten en gewichten: van zoeklampen tot zwaailichten, van de simpele flitslampjes tot de lichtbalken op het dak. Wij begeleiden je om de juiste keuze te maken. Je kunt ook bij ons terecht voor de gestuurde aanduidingen op de achterzijde van je bedrijfswagen.

Ook de nodige stickers en belettering kan je bij ons bestellen.

Wanneer het aankomt op amber signalisatie, weten we als geen ander wat er nodig is om je bedrijfswagen veilig en correct uit te rusten. Met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise, zijn we de ideale partner voor professionele plaatsing die voldoet aan het wettelijke kader.

Professionele Plaatsing:

We begrijpen het belang van een nauwkeurige en professionele plaatsing van amber signalisatie. Het is cruciaal dat zwaailichten flitslampen lichtbalken correct worden geïnstalleerd om optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg te garanderen.
We beschikken over een team van professionals met een uitgebreide kennis van alle vereisten en richtlijnen voor het plaatsen van amber signalisatie. Ons team heeft ervaring met het installeren van signalisatiesystemen op de meest diverse voertuigen, waaronder hulpdiensten, wegwerkzaamheden, transportvoertuigen en meer.
We werken nauw samen met onze leveranciers om de beste oplossingen te bieden op maat van jouw specifieke behoeften en de omgeving waarin je werkt.

Bij BRU Systems ben je verzekerd van een vakkundige installatie die voldoet aan de hoogste normen. We zorgen ervoor dat je signalisatie op de juiste manier wordt gemonteerd, met de nodige aandacht voor zichtbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zo kan je erop vertrouwen dat jouw voertuigen goed uitgerust zijn met effectieve amber signalisatie.

Oranje flitsers: het Wettelijke Kader

Het naleven van het wettelijke kader voor amber signalisatie is essentieel om te voldoen aan de regelgeving en de veiligheid op de weg te waarborgen. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de wetgeving. Zo zorgen we ervoor dat onze installaties voldoen aan de geldende normen. We zorgen ervoor dat onze producten en installaties volledig in overeenstemming zijn met de vereisten.

Kies voor BRU Systems als jouw partner voor amber signalisatie. Zo heb je een kwaliteitsvolle installatie, die wettelijk in orde is en en voldoet aan alle relevante voorschriften.

Ten slotte kan u bij BRU Systems terecht voor nog veel meer andere oplossingen voor uw bestelwagen. Van de volledige inrichting van bedrijfswagens tot dakdragers. Contacteer ons voor meer informatie of een volledig vrijblijvende offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.