News · Over Ons · Login

Bestelwageninrichting voor schrijnwerkers

Als schrijnwerker is de inrichting van je  bestelwagen van cruciaal belang. Met je camionette vervoer je niet enkel platen, balken of planken. De laadruimte van je camionette moet ook ingericht zijn om je handgereedschap, schroefmachines, boren, vijzen,… op een veilige manier te vervoeren. Natuurlijk heb je als schrijnwerker een eigen systeem, dat werkt volgens je eigen logica en gewoonten. Wij hebben de perfecte bestelwageninrichting voor schrijnwerkers!

Plaats je vooral keukens of interieurs? Dan wil misschien een flexibele inrichting in de laadruimte van je bestelwagen. Zo houdt je meer ruimte om gemonteerde kasten te transporten. Doe je meer ruwbouw op werven dan heb je misschien een uitgebreid assortiment bevestigingsmateriaal en gereedschap in je camionette. Dan kunnen we meer rekken en sorteerbakken voorzien. Iedere schrijnwerker heeft z’n eigen vereisten voor de inrichting van de laadruimte. Meer schabben en gereedschapskoffers? Een handige manier om platen te transporteren? Een dakrek voor het vervoeren van lange balken?

Bij BRU Systems denken we samen met jou na over hoe we je bestelwagen zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. We ontwerpen een systeem op maat, met alle nodige materialen en ruimtes die moderne schrijnwerkers tegenwoordig nodig hebben. 

We helpen je graag met oplossingen voor je bestelwagen: dakdragersbeletteringvloeren/wanden… 

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.