Nieuws · Over Ons · Login

Werkverlichting in je bestelwagen

Goede werkverlichting in je bestelwagen is van onschatbare waarde voor elke professional die onderweg is. Of je nu een vakman, koerier, of servicemonteur bent, de juiste verlichting maakt een wereld van verschil voor zowel je werkprestaties als je veiligheid. We hebben een ruim assortiment 12-24 volt LED werklampen. Voor elke toepassing hebben we een geschikte oplossing. 

Voldoende en kwalitatief hoogwaardige verlichting in je camionette, trailer of aanhanger zorgt voor betere werkcondities, vooral tijdens de donkere uren of in slecht verlichte omgevingen. Goede verlichting maakt het gemakkelijker om gereedschap te vinden, documenten te lezen en bij het laden, lossen en zekeren van je lading. Dit draagt bij aan efficiëntie en precisie in je werk.

werkverlichting in je bestelwagen

Veiligheid gaat hand in hand met goede werkverlichting in je bestelwagen. Goed verlichte werkplekken verminderen het risico op ongevallen en fouten. Bovendien ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers wanneer je bijvoorbeeld ‘s nachts aan de slag gaat. Dit komt niet alleen je eigen veiligheid ten goede, maar ook die van anderen.

LED-verlichting is bekend om zijn helderheid en energie-efficiëntie. Onze LED werklampen zijn super zuinig dus je kan ze gedurende lange tijd laten branden zonder lege accu. Dat resulteert in lagere operationele kosten. Bovendien biedt LED-verlichting onmiddellijk helder licht zonder opwarmtijd, wat tijd bespaart bij het inschakelen van je verlichting.

LED-verlichting is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende toepassingen. Of je nu extra verlichting aan de binnenkant van je bestelwagen nodig hebt voor je gereedschap of buitenverlichting om je werkplek te verlichten, LED’s zijn veelzijdig en kunnen aan al je behoeften voldoen. Bovendien zijn ze duurzaam en bestand tegen schokken en trillingen, wat cruciaal is voor een bestelwagen die vaak op de weg is.

Weet je niet welke werklicht voor jou het meest geschikt is?
Contacteer ons en we zoeken samen de beste oplossing

Behalve werklampen hebben we ook een ruim assortiment zwaailampenLED flitsers. Check dus zeker ons aanbod veiligheidslampen

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.