News · Over Ons · Login

Over ons

BRU Systems werd in 2009 opgericht door Raf Bruneel met de visie om iets nieuws te brengen op het gebied van de uitrusting van bestelwagens. 
Om onze klanten nog beter te kunnen helpen hebben we in 2023 gekozen om de krachten te bundelen met System Edström. Dit is een belangrijke stap in onze groei en ontwikkeling als bedrijf. Door de samenwerking zijn we in staat om een breder scala van technologische oplossingen aan te bieden, evenals een grotere geografische dekking en een toegenomen capaciteit om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Elke dag zijn wij actief bezig om van elke klant een tevreden, terugkerende klant te maken. Dit doen wij met hart en ziel. 

  • Wij zijn mensen, die werken met mensen voor mensen. Wij proberen voor onze medewerkers een werkplek te creëren waar ze zich thuis kunnen voelen en waar ze ten volle tot hun recht kunnen komen. Dit reflecteert zich automatisch op onze klantenservice. Zo zal u bij BRU Systems steeds persoonlijk en met de glimlach ontvangen worden. Onze deur staat altijd open voor onze klanten en de koffie staat klaar. 
  • Onze kracht ligt in onze flexibiliteit. Ons bedrijf is meer dan alleen zijn producten. Bij BRU Systems draait het niet om zo veel mogelijk producten te verkopen op een zo kort mogelijke tijd. Wij houden in de eerste plaats rekening met u, onze klant. Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken en uitvoeren van projecten op maat voor ELKE klant. Wij helpen u graag stap voor stap bij uw aankoop en stellen alles in het werk om met u de best mogelijke inrichting voor uw specifieke behoeften te bedenken. Of het nu een klein of een groot project is, alles wordt met evenveel zorg behandeld. 
  • Wij kunnen rekenen op de steun van onze leveranciers. Onze kennis hebben we opgebouwd door voor leveranciers te kiezen die dezelfde waarden in acht nemen als wij. Wij geloven in relaties op lange termijn. Al jaren bouwen wij samen met onze leveranciers aan onze projecten. Wij zijn daarom niet bang een vraag te stellen aan hen, mocht dat nodig zijn. Wij hopen dan ook van harte dat onze klanten ons ook hun eventuele vragen zullen stellen. Zo kunnen wij beter leveren wat bij uw noden aansluit.
  • Wij beseffen dat service belangrijk is. Daarom kan u bij ons steeds terecht met uw vragen, ook na uw aankoop. Bij aflevering van een wagen nemen wij graag de tijd om te overlopen welke werken er juist uitgevoerd zijn en krijgt u waar nodig een technische uitleg. Wanneer wij een technische installatie leveren, zullen wij er uiteraard voor zorgen dat u of uw mensen hiervoor de juiste training ontvangen om de installatie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 
  • Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Uiteraard weten wij ook dat prijs een belangrijke rol speelt in de aankoop van goederen. Net daarom nemen wij al onze producten grondig onder de loep en krijgen zij een “APPROVED BY BRU Systems”-label. Bij ons bent u zeker dat u een kwalitatief product tegen een correcte prijs aangeboden krijgt.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.