News · Over Ons · Login

Bestelwagen inrichting voor koeriers

Een handige bestelwagen inrichting voor koeriers of bezorgdiensten is super belangrijk. Je wagen is namelijk je belangrijkste gereedschap. Het optimaliseren van de inrichting van je bestelwagen kan je efficiëntie aanzienlijk verhogen. Een cruciaal element van een goed georganiseerde bestelwageninrichting zijn opklapbare rekken: Flexi Plan.

Maximaal de laadruimte benutten

De naam zegt het al: het systeem in de bestelwagens is flexibel ontworpen zodat je maar liefst 50% plaats wint. Op die manier benut je de beschikbare ruimte in je bestelwagen optimaal. Dit is van vitaal belang voor koeriers, want elke extra centimeter ruimte betekent dat je meer pakketten kunt meenemen en afleveren. Met deze rekken kun je je bestelwagen aanpassen aan verschillende ladinggroottes en voorkom je dat er ruimte verspild wordt. Als je grote stukken moet laden, dan klap je simpelweg de schabben in. Zo gaat niks van de laadruimte verloren.

Dit systeem is dus ideaal als u grote hoeveelheden materiaal van verschillende groottes moet vervoeren.

Tijd is geld, zeker voor koeriers. Onze op maat gemaakte inrichtingen stellen je in staat om tijd te besparen bij het laden en lossen van goederen. Dankzij overzichtelijke rekken kan je je lading georganiseerd houden, zodat je snel en gemakkelijk bij de juiste pakketten kunt komen. Dit vermindert de kans op fouten en vertragingen bij het afleveren, wat je klanttevredenheid ten goede komt.
Bovendien kunnen ze het risico op schade aan je lading verminderen, wat kan leiden tot lagere kosten voor reparaties en vervanging van goederen.

Maar je bestelwagen is niet enkel je werkplek, het is je kantoor en je eet er regelmatig je boterhammen. Het comfort moet dan ook helemaal in orde zijn. daarom hebben we ook een ruim aanbod accessoires zoals auto schrijftafelsverwarmingbinnenverlichting,…

U kan bij ons ook terecht voor nog veel meer andere oplossingen voor uw bestelwagen: ook dakdragers, belettering, vloeren/wanden…Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, een offerte of een bezoekje met 1 van onze demowagens.

Enkele voorbeelden van bestelwagen inrichting voor koeriers

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.