Nieuws · Over Ons · Login

WIN VOOR 600€ GEREEDSCHAP

We zijn super benieuwd hoe jullie gebruik maken van je laadruimte en hoe je ingeladen camionette eruit ziet.
We zijn opzoek naar mooie foto’s zodat we kunnen zien hoe jullie maximaal profiteren van je System Edström inrichting.

Daarom deze wedstrijd: Maak een foto van je nieuwe System Edström inrichting nadat je deze hebt ingeladen en post deze op sociale media.
Tag BRU Systems en je eigen bedrijf. Vergeet zeker jezelf niet want zo kunnen we je contacteren als je gewonnen hebt.


Hieronder vind je de links naar onze sociale media kanalen.


Uit alle inzendingen kiezen we op 31 mei 2025 de mooiste foto.
De winnaar ontvangt een aankoopbon twv 600€ ex btw bij Mapeco.Door deel te nemen ga je akkoord dat we je foto gebruiken voor commerciële doeleinden. Deze wedstrijd loopt tot 31 mei 2025, inzendingen die later ingestuurd worden kunnen geen aanspraak maken op een prijs. We houden het recht om deelnames te weigeren als ze niet voldoen aan de regels. We houden ons het recht voor om het wedstrijd reglement aan te passen. Op deze pagina vind u steeds de meest recente versie.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.