News · Over Ons · Login

Uitschuifbare Platforms

Uitschuifbare sledes brengen de lading van uw bestelwagen op makkelijke manier naar buiten. De mogelijkheden met deze uitschuifbare platforms zijn bijna ongelimiteerd. Van de laadbak in uw 4×4 pick up tot een werkbank in uw bestelwagen of in een vrachtwagen voor kabelhaspels. Ook een generator uitschuifbaar maken valt binnen onze mogelijkheden. Bij de vloersledes kunnen we de maat van de opbouw makkelijk zelf kiezen. Op een frame van 700 mm breed en 750 mm hoogte kan makkelijk een vloerplaat van 1200 mm opgebouwd worden.

Twijfel niet om ons te contacteren voor verdere info. Ook verzorgen wij graag de installatie voor u bij ons in ons atelier.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.