Nieuws · Over Ons · Login

Stroomvoorziening voor je bedrijfswagen

BRU Systems plaatst en levert mobiele energiesystemen. Onder mobiele energiesystemen verstaan wij alles van stroomvoorziening voor een bedrijfswagen zoals een extra batterij, omvormer, zonnepanelen en vele andere mogelijkheden.

Wij bieden u steeds mastervolt-omvormersystemen. Deze keuze is gebaseerd op meerdere overwegingen. Mastervolt staat bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen en strenge kwaliteitsnormen, wat de veiligheid en betrouwbaarheid van uw omvormersysteem garandeert. Maar misschien wel het belangrijkste aspect van mastervolt omvormers is dat deze een zuiver sinus output genereren. Ook het gebruiksgemak en de levensduur van de mastervolt toestellen zorgen ervoor dat u steeds met een gerust hart op weg kan.

Je hebt als technieker op de baan gereedschap nodig om je werk uit te voeren. Voor kleine apparaten zoals één of twee batterijladers en een laptop kan je kiezen voor oplossingen die laden tijdens het rijden. Hier hebben we 2 versies een 500W versie en een 700W versie. Deze omvormers worden rechtstreeks aangesloten op de voertuigbatterij. 700 watt is ook het maximaal vermogen dat afgenomen mag worden op de meeste voertuigen. Uiteraard is het systeem zo opgebouwd dat je het voertuig steeds kan starten. Het zal dus in theorie enkel werken als de motor van het voertuig draait.

Heb je toch meer vermogen nodig of wens je toch meer autonomie (tijd dat het systeem kan werken zonder draaiende motor of externe stroombron. Dan hebben wij enkele pakketten met vermogens van 1000W tot 1500W. Deze zijn gekoppeld aan een extra batterij die geladen wordt als de voertuigmotor draait. Wij maken bij deze paketten gebruik van Lithium Ion Life Po 4 batterijen. Buiten het voordeel van een laag eigengewicht hebben zij ook het voordeel dat ze veel sneller opladen dan conventionele batterijen.

Hieronder een overzicht van onze packs en hun mogelijkheden

Laptop
of
1 x batterijlader accumachine
of
Elektrisch gereedschap tot 500W

Laptop + batterijlader
of
2 x batterijladers accumachine
of
Elektrisch gereedschap tot 700W

Laptop + batterijlader
of
2 x batterijladers accumachine
of
Electrisch gereedschap tot 700W

Binnen verlichting Signalisatie

Zonder draaiende motor

Laptop + 3 batterijladers
of
4 x batterijladers accumachine
of
Electrische machine tot 1500W
of
Koffiezet

Binnen verlichting Signalisatie

Zonder draaiende motor

Laptop + 4 batterijladers
of
5 x batterijladers accumachine
of
Electrische machine tot 2000W
of
Koffiezet

Binnen verlichting Signalisatie

Zonder draaiende motor

Heb je meer vermogen nodig of specifieke toestellen die je wenst te gebruiken?

Contacteer ons voor een oplossing op maat!

Wij bieden niet alleen installatie en levering, maar ook onderhoud, uitbreidingen en aanpassingen aan bestaande mobiele energiesystemen. Of je nu een bestelwagen, camper, servicewagen, expeditievoertuig of een andere toepassing heeft waar mobiele energie nodig is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen je camionette te optimaliseren voor jouw specifieke behoeften. Van de volledige inrichting van je bedrijfswagen, over dakdragers tot belettering.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.