Nieuws · Over Ons · Login

Standverwarming laten installeren

Waarom standverwarming laten installeren in je camionette! Vooral op koude ochtenden haal je maximaal comfort. Geen gedoe meer met ijs krabben of eindeloos wachten tot je camionette eindelijk warm wordt. Nee, je stapt gewoon in een knus en behaaglijke voertuig en je bent klaar om meteen aan de slag te gaan.

Uiteraard kan ook de laadruimte van je bestelwagen worden voorzien van verwarming. Zo heb je steeds een comfortabele mobiele werkplaats ter beschikking. Maar je kan ze net zo goed gebruiken om je laadruimte vorstvrij te houden en zo je lading te beschermen tegen beschadiging door bevriezing.

Kies BRU Systems voor de plaatsing van je standverwarming! Onze expertise en kwaliteit zijn ongeëvenaard. We hebben een ruime ervaring met het installeren van standverwarmingssystemen in allerlei voertuigen, waaronder camionettes. Ons team van techniekers weet precies wat ze doen en zorgt ervoor dat jouw standverwarming piekfijn geïnstalleerd wordt, tot in de kleinste details. We hebben trouwens ook standverwarming oplossingen voor elektrische en hybride voertuigen.

Wij begrijpen maar al te goed dat jouw camionette een kostbaar bezit is. Daarom werken we enkel met topkwaliteit merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Met BRU Systems kan je erop vertrouwen dat je standverwarmingssysteem van topkwaliteit krijgt. Die bovendien precies past bij wat jij nodig hebt.

We bieden niet alleen installatie, maar ook uitstekende service en onderhoud voor jouw standverwarmingssysteem. Onze gespecialiseerde technici staan altijd voor je klaar om problemen op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat jouw systeem altijd optimaal werkt.

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkende standverwarming te hebben, zeker in die ijskoude wintermaanden.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.