Nieuws · Over Ons · Login

SGS Ewacs Interventievoertuig

Perfect georganiseerd voor meer productiviteit


SGS heeft een landelijke dekking met meer dan 15 strategische locaties en is expert op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Deze interventiewagen kan ingezet worden in bijna iedere omgeving en is uitgerust voor de meest diverse taken. Dit vraag om een uitgekiende inrichting! 

Deze goed georganiseerde laadruimte is ontworpen in functie van efficiëntie, ergonomie en veiligheid. Dit zorgt voor een hogere productiviteit, een aangenamer werkomgeving en helpt ongelukken voorkomen

In de overzichtelijke laadruimte is het gemakkelijk om je materiaal terug te vinden. Alles ligt meteen binnen handbereik. Dit bespaart kostbare tijd tijdens het werk en bij het laden en lossen.  Door slim gebruik te maken van opbergoplossingen zoals rekken, lades en sorteerbakken wordt de beschikbare ruimte in de laadruimte optimaal benut. We voorzagen zelfs een ophangsysteem voor veiligheidkegels en zuurstofflessen! 
 


Maar daar blijft het niet bij: kabelhaspels, transport buizen voor lange onderdelen, een handig rek voor borstels, harken en scheppen. 

Dankzij de vele vliegtuigrails aan wanden en vloeren kunnen de meest uiteenlopende ladingen vast gezet worden. Dit minimaliseert het risico op ongelukken en schade. Alle goederen blijven veilig op hun plaats tijdens het transport.

Om de instap zo comfortabel mogelijk te maken werden zowel aan de zijdeur als de achterdeuren instap treden geïnstalleerd. En dankzij ergonomische oplossingen zoals de vele laden, rekken met neerklapbare fronten en verstelbare planken is het mogelijk om zware items te makkelijk stockeren met minimale fysieke belasting

Let ook op de speciale plek voor de generator. Dankzij de plaatsing aan de zijdeur hoeft deze niet uitgeladen te worden om te kunnen draaienGoed nieuws voor je rug!

Deze generator is de perfecte aanvulling op het geïntegreerd omvormer systeem. Dankzij deze complete oplossing is er in alle omstandigheden voldoende stroom beschikbaar. En dankzij het walstroom stopcontact laad je de batterijen ‘s avonds makkelijk terug op. 

Uiteraard werd de laadruimte voorzien van de nodige LED verlichting. Zo vind je zelfs in de donkerste winternacht het kleinste schroefje.


 
Een hygiëne kit met water en papierhouder aan de achterdeuren maakt het mogelijk om je handen te wassen.  
 
Klaar voor elke job.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.