Nieuws · Over Ons · Login

Het belang van ventilatie in een camionette

In de lente en herfst regent het vaak in de zomer is waarschijnlijk weer extreem warm. Deze weersomstandigheden bewijzen nog maar eens het belang van goede ventilatie in je camionette, zeker als je camionette ook je werkplek is.

Regenachtige periodes kunnen leiden tot een hoge luchtvochtigheid in je camionette, met condensatie, schimmelvorming en onaangename geuren tot gevolg. Goede ventilatie helpt vochtige lucht af te voeren en houdt het interieur droog. Daarnaast zorgt ventilatie voor een aangename werkomgeving tijdens hete zomerdagen door oververhitting te voorkomen en een constante toevoer van frisse lucht te garanderen. Dit draagt bij aan je comfort en welzijn. Bovendien beschermt ventilatie tegen schade door vocht en extreme hitte.

Hoe kan je de ventilatie verbeteren?

Installeer ventilatieroosters in je vloer, wanden of deuren die lucht binnenlaten en regen buiten houden voor een continue luchtstroom.
Dakventilatoren zijn nuttig voor het afvoeren van warme lucht die zich bovenin het voertuig verzamelt, zo blijft de ruimte koeler.

Voor bepaalde wijzigingen heb je goedkeuring van de fabrikant nodig, zoals voor extra ramen, verluchtingsgaten, insnijdingen, dakramen, ventilatoren, open daken en koelgroepen. Niet alle merken geven echter zomaar toestemming om wijzigingen aan te brengen aan de auto.Daarom is het handiger om werken te laten uitvoeren. Als erkende COP-ombouwer verzorgen we de volledige administratie, de aanvraag van alle toelatingen en leveren de nodige COP-attesten af.
Dankzij onze jarenlange ervaring ben je bovendien zeker van een perfecte plaatsing, zodat alles naar behoren werkt en je met een gerust hart naar de jaarlijkse keuring kunt gaan.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.