News · Over Ons · Login

Topservice voor fleet klanten

Heb je een vloot die je wilt inrichten? Dan ben je bij BRU Systems aan het juiste adres! We hebben al meer dan 6000 voertuigen onder handen genomen en zijn trots op onze COP-certificering en nauwe samenwerkingen met voertuigproducenten. Met onze beproefde methodes en gestandaardiseerde werkmethoden kunnen we de doorlooptijd tot een minimum beperken. Bovendien volgen we alle laatste evoluties in voertuigtechniek op de voet, zodat we je altijd de juiste oplossingen kunnen bieden.

Van ontwerp tot uitvoering staan we graag voor je klaar, met uitgebreide kennis in België en een team van ingenieurs in Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Geen uitdaging is te groot voor ons! Ons team gespecialiseerde servicetechniekers zorgt voor een vlotte montage en installatie. Dankzij ons zorgvuldig samengestelde assortiment kunnen we altijd rekenen op een goede service van onze leveranciers. Daarom staan we bij BRU Systems bekend om de laagste TCO (Total Cost of Ownership) op de markt.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we niet alleen installatie, maar ook uitstekende service en onderhoud voor de voertuigen in je vloot. Onze gespecialiseerde technici staan altijd klaar om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je vloot zo weinig mogelijk downtime kent. Voor fleet klanten kunnen we ook hot-spare vervangingsonderdelen op stock houden. Zo is een herstelling nog sneller geregeld. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een voertuig snel terug functioneel te hebben.

Contacteer ons voor het inrichten van je vloot. We hebben de expertise, de ervaren techniekers en de juiste oplossingen om het tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel tevreden klanten vertrouwen op BRU Systems!

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.