News · Over Ons · Login

Belettering voor bestelwagens

Verhoog de Zichtbaarheid van uw Bedrijf met Belettering voor Bestelwagens

In de wereld van vandaag, waarin de concurrentie in elke sector hevig is, is het van cruciaal belang om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een goedkope en efficiënte manier om reclame te maken is door gebruik te maken van belettering voor bestelwagens. Je logo en/of slogan op je bestelwagen. Maar ook wanneer je een promotie hebt of personeel zoekt,… Een supermakkelijke manier om te adverteren!
Deze marketingstrategie biedt talloze voordelen en kan je bedrijf nieuwe klanten bezorgen.

Met BRU Systems ben je zeker van een mooie en snelle belettering van je bestelwagens. Dit doen we met aangepaste duurzame stickers. En omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen dit ook op heel korte termijn voor je regelen!

Professioneel ontworpen belettering straalt geloofwaardigheid en professionaliteit uit. Het laat zien dat je toegewijd bent voldoende zelfvertrouwen hebt om je merk te presenteren. Dit kan klanten het overtuigen om zaken met je te doen.

Lokale adverteren werkt!
Belettering voor bestelwagens is bijzonder effectief voor lokale bedrijven. Het trekt de aandacht van mensen in de buurt van je bedrijf, wat kan leiden tot meer lokale klanten. Als je bestelwagens in de buurt rondrijden, zullen mensen je merk herkennen en eerder voor jouw producten of diensten kiezen wanneer ze deze nodig hebben.

Voorbeelden van belettering voor bestelwagens

CHEVRON MARKERING

Goede signalisatie moet opvallen en kan levens redden. Voor het plaatsen van chevron markering (rood-wit arcering) op de voor- en achterkant van je bestelwagen, op kranen, containers of aanhangwagens helpen wij je dan ook graag verder. 

Door ons gerealiseerde chevron markering

Je kan bij ons terecht voor nog veel meer andere oplossingen voor uw bestelwagen. Van de volledige inrichting van bedrijfswagens, over vloeren en wanden tot dakdragers voor je bestelwagenContacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.