U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

media

PROJECT IN DE KIJKER LOODGIETERSBEDRIJF DIMITRI VAN CAUWENBERGH

Na 15 jaar was Dimitri toe aan een nieuwe uitdaging en besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Sanitaire herstellingen, verstoppingen, vervangen of herstellen van centrale-verwarmingsketels van Vaillant,... Maar ook kleine herstellingen zoals een lekkende kraan, Dimitri komt het met plezier voor je oplossen.

Als loodgieter kan je niet zonder een goed uitgeruste camionette. Je hebt immers een behoorlijk hoeveelheid gereedschap en onderdelen nodig. Samen met Dimitri ontwierpen we de inrichting van zijn bestelwagen. Volledig volgens zijn wensen en aangepast aan zijn manier van werken. Dé garantie voor de meest efficiënte inrichting.

Om te beginnen werden voldoende legborden voorzien aan de zijwand. Verschillende euronorm en andere sorteerbakken maken het mogelijk om de meest diverse materialen handig en overzichtelijk te stockeren. Zo kan je een job voorbereiden en de nodige materialen verzamelen. Op de werf neem je gewoon de bakken die je nodig hebt en je hebt gelijk alles bij de hand. Super efficient!

Tegen de tussenwand werd een perfopaneel geplaatst. Hier kunnen alle accessoires van System Edstrom in een handomdraai aan bevestigd worden. Spuitbus- of siliconenhouders, een haspel voor kabels of slangen,... er is een oplossing voor iedere opberguitdaging.

Vliegtuigrail aan de rechterwand laat toe om snel en veilig de meest verschillende ladingen te kunnen vastzetten. Of het nu een verwarmingsketel is of grote rollen alpex, met de speciale spanbanden zit alles met minimale moeite perfect vast.

De laadruimte en cabine werden voorzien van heldere LED verlichting. Dit maakt het een stuk makkelijker om in het donker de nodige materialen te vinden in de laadruimte. Of om je krant te lezen tijdens de middagpauze :-)

Een middagpauze vraagt om propere handen. Daarom werd de laadruimte uitgerust met onze hygiene kit: een papierrolhouder, een opbergbakje voor zeep en een waterbidon van 5L met kraan. Dankzij de handige houder kan de bidon makkelijk verwijderd en bijgevuld worden.

In een bestelwagen zit waardevol materiaal. Dus werden de deuren voorzien van een UFO Smart DUO veiligheidslot met cilinderslot. Bij deze vernieuwde versie blijft de bol op de wagen. Je kan het slot in de positie ontgrendeld of vergrendeld zetten. Wanneer het slot ontgrendeld is kan je vrij in en uit de wagen. Dit is handig wanneer je moet laden of lossen. Als het slot in de stand vergrendeld staat, gaat de deur automatisch terug op slot na het openen. Zo is het materiaal steeds veilig opgeborgen.
Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*