U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

media

PROJECT IN DE KIJKER HEIGHT MASTERS

Gespecialiseerd in allerhande hoogtewerken. Heightmasters staat in voor de veiligheid bij projecten in de industrie, werkzaamheden op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen met behulp van industriële touwtechnieken. Het takenpakket van Heightmasters is zeer divers. Van schilderklussen tot montage van kabelgoten, het wassen van ramen of het leegmaken van een silo,... Als het moeilijk bereikbaar is, kan je op de mensen van Heightmasters rekenen. 


Hun nieuwe Volkswagen Crafter moet dus minstens even veelzijdig zijn. Daarom onderzochten we samen de meest flexibele oplossing voor de  inrichting van hun bedrijfswagen.

Om te beginnen werd de camionette voorzien van een kunststof wandbekleding. Deze beschermt de wanden en is makkelijk te onderhouden. Vervolgens werd een handige inrichting geplaatst met een werkbank, verschillende lades en schabben. Hier kan al het standaard gereedschap in opgeborgen worden. De werkbank laat toe om voorbereidende werken uit te voeren in de laadruimte.


Aan de overzijde plaatsen we opklapbare schabben. Deze maken de bestelwagen nog gebruiksvriendelijker. Wanneer je grote stukken moet vervoeren klap je de schabben eenvoudig naar boven. Als je meerdere kleine onderdelen moet transporteren klap je ze neer en kan alles netjes gerangschikt worden op de schabben. De bijkomende vliegtuigrail laat toe om de meest diverse ladingen snel en veilig te zekeren.


Verder werd de laadruimte voorzien van verschillende accessoires en houders en uitgerust met een hygienekit. Deze bestaat uit een waterbidon, papierrol en een houder voor een zeepdispenserZo vertrekken ze na elke job met schone handen!


Mocht er ondanks de grote laadruimte toch ruimte te kort zijn dan is er nog een aluminium dakdrager voorzien. Deze is makkelijk bereikbaar via de trap op de achterdeur.


Deze camionette is klaar voor elke uitdaging!

OOK EEN UITDAGING VOOR ONS TEAM?

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG


Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*