U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

media
media

PROJECT IN DE KIJKER MABLE CONCEPT

PROJECT IN DE KIJKER
MABLE CONCEPT


Mable Concept ondersteunt bedrijven bij installaties van meetingrooms en digital signage. Deze projecten gaan van de  plaatsing van een eenvoudig beeldscherm, het inrichten van een hele winkel tot het bouwen van pop up standen.

 Met 8 jaar ervaring in de event business kennen ze de typische situaties eigen aan de sector en kunnen ze de meest diverse uitdagingen aan. Deze gevarieerde werkomgeving vraagt om een zeer uitgebreide selectie aan gereedschappen en materialen .

Daarom vroegen ze ons een inrichting te ontwerpen waarbij al het materiaal netjes kon gestockeerd kon worden worden in de wagen en alle gereedschap binnen handbereik was.

Klaar voor iedere  interventie en installatie.

Aan de linkerzijde werden rekken voorzien met grote lades. De perfecte plaats om klein gereedschap in op te bergen. In hetzelfde rek staan ook de handige sorteerboxen van System Edström. Deze zijn perfect geschikt om schroeven en bevestigingsmaterialen overzichtelijk te stockeren. In de rest van het rek blijft voldoende ruimte om de meest diverse materialen veilig op te bergen. Klaar voor elke nieuwe job.

Voor het bewaren van klein materiaal zoals kitkokers, spuitbussen, lijmen en klein gereedschap plaatsten we aan de achterzijde de handige bakjes en kithouders uit de nieuwe reeks van System Edström. Al deze accessoires passen perfect op de perfopanelen en laten zich ook makkelijk verplaatsen indien nodig. Hier heb je bovendien ook toegang tot het bovenste schab voor lange stukken dankzij de handige klep

Op de deur voorzagen we een waterbidon met handrol.  Zo vertrek je op elke job met schone handen.

Om een zo gevarieerd mogelijk lading mogelijk te maken en deze op de veiligste manier te kunnen vervoeren werd de laadruimte ruim voorzien van vliegtuigrails. In combinatie met de spanpalen kunnen de meest uiteenlopende zaken veilig gezekerd worden.

3 LED Tubes van 900 Lumen zorgen voor een perfect verlichte werkruimte.

Een vakkundig geplaatste omvormer van 500 watt voorziet twee stopcontacten van de nodige stroom. Zo is al het accugereedschap opgeladen wanneer ze op een nieuwe job aankomen. Dankzij de accubewaking kan de accu van het voertuig nooit te ver ontladen worden. Zo geraken ze na een drukke werkdag ook steeds weer thuis :-).

Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*