U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

media

PROJECT IN DE KIJKER Difrewo

Difrewo is een all round loodgieters- afwerkingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring.  Jan Verhoeven is als zelfwerkend patroon de drijvende kracht achter het bedrijf. 

Hij zorgt ervoor dat elk werk tot in de details wordt uitgevoerd en de klant steeds centraal staat.

 

Het dienstenaanbod van Difrewo omvat onder meer badkamer renovatie, interieur werken, riolering, sanitair, verwarming,...  Dit vraagt uiteraard om een zeer veelzijdige inrichting.

 

Samen met Jan hebben we eerst de inrichting voor zijn bestelwagen naar zijn wensen uitgetekend op de computer. Op basis van deze 3D tekening konden we alle noodzakelijke zaken in beeld brengen. Het eindresultaat is bijgevolg perfect in overeenstemming met het ontwerp.

 

In ons atelier werd deze tekening vervolgens door onze experts omgezet naar de werkelijke inrichting.


Aan de linkerzijde werd de wand volledig voorzien van schabben voor het stockeren van het meest diverse materialen. Er werden enkele lades voorzien voor het opslaan van kleiner materiaal.


Op de kopse kant van het rek plaatsen we twee handige sorteerkoffertjes voor schroeven en spijkers.

In één beweging hebben je zo een ruime selectie aan bevestigingsmaterialen bij de hand.


Twee van de schabben werden uitgevoerd met een handig dropfront. Deze kunnen eenvoudig naar beneden geklapt worden. Zo kunnen grotere stukken of gereedschapskoffers makkelijk in het schab geplaatst worden. Door vervolgens het dropfront terug te sluiten blijft alles netjes op zijn plaats tijdens het transport.De rechterzijde van de laadruimte werd voorzien van een perfopaneel met de nodige basisaccessoires.

Er zijn haken voorzien voor het ophangen van kabels, bakjes voor gereedschap en kleiner materiaal en ook hier werden twee sorteerkoffertjes geplaatst.

Uiteraard kunnen op het perfopaneel later bijkomende of andere accessoires toegevoegd worden als dit nodig zou zijn. Dit is bovendien supermakkelijk dankzij het eenvoudige montage systeem.

 

Door de inrichting compact te houden, blijft er zeer veel laadruimte over voor het transporteren van allerhande materialen. Of het nu om een verwarmingsketel of een ligbad gaat, er is voldoende ruimte.

 

De lichte constructie van de inrichting garandeert bovendien een maximaal laadvermogen.

Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*