Glasdragers voor aan de binnen of buitenkant van uw bestelwagen

BRU Systems plaatst en levert glasdragers, ook wel glasrastelen genoemd. Deze kunnen zowel aan de binnen als aan de buitenkant van de wagen voorzien worden. Glasdragers kunnen standaard geleverd of volledig op maat gemaakt worden naar je specifieke wensen.


Onze glasdragers zijn uit aluminium profielen vervaardigd waardoor ze een zeer laag eigen gewicht hebben. Aan de buitenzijde wordt de glasdrager voorzien van spanpalen. Aan de binnenzijde maken we gebruik van standaard spanpalen uit ons gamma ladingbeveiliging. Hier worden dan vliegtuigrails in de vloer en aan het plafond gemonteerd.


Interne glasdragers voor bestelwagens

Voor elke bestelwagen wordt een interne glasdrager, met aluminium profielen en beschermrubbers op maat gemaakt. 


Externe glasdragers voor bestelwagens

Bij BRU Systems hebben we glasdragers voor alle bestelwagens. De externe glasdragers worden uitsluitend geleverd in combinatie met een dakdrager. 

Standaard leveren we onze externe glasdragers in aluminium en zijn ze uitgerust met opklapbaar legbord, 2 klemstokken en signalisatieborden. Hebt u maatwerk nodig? Geen probleem: de kleur en afmetingen kunnen we volgens uw noden afstellen. Alle dragers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.


We helpen je graag verder bij de uitwerking van elke denkbare uitdaging voor de inrichting van je bestelwagen. Van de volledige inrichting van bedrijfswagens, over vloeren en wanden tot belettering

Vraag ons vrijblijvend advies. Contacteer ons voor meer info of een offerte.


Voorbeelden van door ons geplaatste glasdragers