News · Over Ons · Login

Gecertificeerd ombouwer

Als je van plan bent om een bestelwagen te laten aanpassen voor je bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als gecertificeerd ombouwer hebben we alle certificaties om elk project tot in de puntjes af te werken. We zijn gecertificeerd Ford ProTM Convertor, Stellantis certified partner, Nissan certified converter, COP… Welke merk bestelwagen je ook kiest we hebben de nodige kennis om een professionele ombouw te realiseren. Of het nu gaat om een bestelwagen voor de bouw, snelwegonderhoud, verhuizingen, gekoeld transport, op maat gemaakt personenvervoer,…

Dankzij onze nauwe samenwerking met de fabrikant hebben is rechtstreekse levering vanuit de fabriek bij ons mogelijk. Zo maken we het je extra makkelijk! Jij kiest gewoon het merk en model en wij doen de rest. Bovendien hebben we dankzij onze certificatie toegang tot alle technische data van de voertuigen. Dit stelt ons in staat om perfecte integraties mogelijk te maken. Vermits deze volledig in overeenstemming zijn met de eisen van de contructeurs blijft de merkgarantie behouden.

We zijn gespecialiseerd in allerlei soorten aanpassingen om aan al jouw wensen te voldoen. Als gespecialiseerde, gecertificeerde ombouwers hebben we niet enkel de kennis maar ook de nodige tools om je voertuig op hoogwaardige en betrouwbare wijze in te richten, zodat jij er steeds op kunt rekenen.

Welke ingrepen vragen om een gecertificeerd ombouwer? Simpel voorgesteld: zodra er gaten gemaakt worden in het voertuig moet je voortaan beroep doen op een gecertificeerd ombouwer. Dus bijvoorbeeld de plaatsing van verluchting in het dak van je camionette. Of het installeren van een bijkomend raam.
Twijfel je of een ingreep vrij mag worden uitgevoerd? Aarzel niet en contacteer ons!

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.