Nieuws · Over Ons · Login

ESSENTIAL PACK AMBER

Door de combinatie van 2 diagonaal geplaatste Whelen zwaailampen, 2 flitsers achteraan en 2 kleine flitsers in de grille vooraan bent u zeker dat u zichtbaar bent.

Deze PACK is de basis configuratie voor wie werken uitvoert aan openbare wegen, werkzones en bedrijfstereinen, maar geen nood heeft aan het begeleiden of omleiden van het verkeer.

Voor het begeleiden en omleiden van het verkeer hebben we specifiieke PACKS op maat samengesteld. Ook voor extra zichtbaarheid en veiligheid hebben we PACKS voor u!

Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we voor elke toepassing een passende PACK samengesteld. Deze PACK is samengesteld met het oog op 360° zichtbaarheid, eenvoudige bediening en montage zodat u zich kan focussen op uw werk. Bovendien zijn de PACKS voordeliger dan het aankopen van losse items.

SIGNALISATIE IS ESSENTIEEL

Om alle nodige functionaliteiten te integreren, hebben we voor u zorgvuldig uitgekiende pakketten samengesteld. We gebruiken enkel materiaal van het Amerikaanse WHELEN, een merk dat bekend staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. WHELEN besteed de productie niet uit en produceerd alles in huis, in de VS.

VOOR WIE?

Al onze PACKS, zijn volgens de R65 normering en mogen gebruikt worden om werken uit te voeren op de openbare weg. Bovendien voldoen ze aan de Belgische wegcode normeringen, 6de Categorie (uitgezonderd onze Basic Traffic Pack). Vergeet echter niet een chevron markering, een A31 & D1 verkeersbord te voorzien voor werkzaamheden aan wegen tot en met 90 km/u.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.