Dakdrager staal zw. poederl. (190 x 129 cm) Fiat Fiorino L1H1

640,00€ Excl. BTW
Merk: Ugefa
Model: DDSFIFI11
Ben je op zoek naar een zwart gepoederlakte stalen dakdrager met volgende afmetingen (190 x 129 cm) voor je Fiat Fiorino L1H1? We hebben de perfecte stalen dakdrager voor je uitgezocht. Onze stalen dakdragers kunnen voorzien worden van een spoiler. Dit zorgt voor minder windruis tijdens het rijden en een lager brandstofverbruik.

Al onze dakdragers zijn compleet voorgemonteerd. De dakdrager is eenvoudig te monteren op de oorspronkelijke montagepunten van je bestelwagen. Dit dakrek is zeer stevig en geschikt voor het vervoeren van ladders buizen, dozen,... Zo kan je ook zeer grote zaken makkelijk vervoeren met je bestelwagen.

Een stalen dakdrager is zeer sterk. Deze voordelige dakdrager kan meestal zelfs meer gewicht dragen dan het dak van je bestelwagen aankan. De zwaarste ladingen vormen dus geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Deze dakdrager is uitgevoerd in gepoederlakt staal en dus perfect bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo zal je dakdrager er ook na jaren nog fantastisch uitzien. Let op het maximale draaggewicht van het dak van je camionette. Het totale gewicht van je dakdrager en de lading mag niet hoger zijn dan het maximale draagvermogen van je dak.
Default
Automerk Fiat

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!