ACTIE VAN DE MAAND

5 PROCENT KORTING OP LADINGBEVEILIGING


Een slecht gezekerde lading die gaat schuiven kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden. Wanneer je iets vervoert heb je de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een deugdelijke verankering van de lading. Dit is bij wet verplicht, om de veiligheid van jezelf en anderen te garanderen. De Belgische wegcode voorziet een uitgebreid hoofdstuk over ladingzekering. Op volgende link kan je alles nog eens nalezen: https://wegcode.be/wetteksten/secties/kb/wegcode/2146-art45bisvg

Maar er zijn veel meer goede redenen om je lading goed vast te zetten. Bedenk maar eens hoeveel opkuiswerk een omgevallen verfemmer geeft... Of de tijd die je verliest met opnieuw sorteren van een koffer vol moeren en bouten. Je hebt vast iets beters te doen.

Slecht gezekerde lading kan tevens ook schade aan je wagen veroorzaken. Je herkent zeker de camionettes met blutsen van binnenuit :-) Dit is alleen lelijk, maar het betekent ook een waardevermindering van je voertuig.

Een goede ladingszekering is dus zeker geen overbodige luxe. Met onze jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid assortiment kunnen we je de perfecte oplossing voorstellen.

Hierbij gaan we steeds op zoek naar het optimale gebruiksgemak zodat het zekeren van je materiaal vlot verloopt. Een simpel dropfront houdt verfemmers op hun plaats, met een vliegtuigrail en palletstops zeker je in een handomdraai een volledig pallet en met spanpalen zet je met gemak de meest uiteenlopende materialen vast.

Maximale zekerheid met een minimum aan inspanning.

Check zeker ons assortiment ladingbeveiliging op de site , of neem contact op met één van onze specialisten voor een oplossing op maat. 

PROFITEER VAN ONZE ACTIE: 5% KORTING OP ALLE LADINGSBEVEILIGING* tot eind september

Wanneer je bestelt op de website gebruik dan de volgende code bij het afrekenen LADING5PCT