HHS4200 Sirene met PA vrij programeerbaar en WE CAN connectie met nachtfunctie

764,00€ Excl. BTW
Merk: Whelen
Model: WHHHS4200E
Compacte sirenecontroller met ingebouwde microfoon. De controller ligt goed in de hand. Bovendien is hij ook supereenvoudig te programmeren dankzij de handige freeware software.
De HHS 4200 heeft een WeCan¨-poort die de Inner Edge FST en RST -serie, WeCan lightbars of WeCan externe versterker ondersteunt.

De groene LED-achtergrondverlichting en de symbolen geven een goed overzicht. De knoppen worden rood verlicht als de functie ingeschakeld staat. Dit zorgt voor nog meer veiligheid onderweg.
De knoppen kunnen volledig naar wens worden ingesteld, Dankzij de meegeleverde labels voor de stevige rubberen toetsen is uw controller zeer overzichtelijke en eenvoudige te bedienen.
Onderspanning beveiliging. De controller kan tot twee 100 Watt speakers aansturen zoals de super compacte SA315P speaker van Whelen.
De sirene beschikt over een handsfree functie verschillende tonen instelbaar.
Door de compacte vormgeving van het controller is deze makkelijk te integreren. Hierdoor is deze zeer geschikt voor gebruik in undercover voertuigen of in situaties waar slechts een beperkte ruimte beschikbaar is.

Wordt geleverd inclusief alle nodige montagemateriaal, aansluitkabels en labels.
De controller is ook vochtbestendig.
Default
Garantie jaren 2
Materiaal kunststof
Productkleur zwart
Voltage 12

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!