Dakdrager RVS (245 x 129 cm) Renault Kangoo Maxi L2H1 (WB 3081 mm)

844,06€ Excl. BTW
Merk: Ugefa
Model: DDRREKA2
Ben je op zoek naar een roestvrij stalen dakdrager met volgende afmetingen (245 x 129 cm) voor je Renault Kangoo Maxi L2H1 (WB 3081 mm)? We hebben de perfecte RVS dakdrager voor jouw bestelwagen! Al onze dakdragers zijn compleet voorgemonteerd. Onze RVS dakdrager zijn voorzien van een windgeleider voor een betere aerodynamica. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik en verminderd het lawaai.

De dakdrager is eenvoudig te monteren op de oorspronkelijke montagepunten van je bestelwagen. Dit dakrek is zeer stevig en geschikt voor het vervoeren van ladders buizen, dozen,... Zo kan je ook zeer grote zaken makkelijk vervoeren met je bestelwagen.

Het voordeel van een roestvrij stalen dakdrager is dat deze enorm sterk is. Hij kan meestal zelfs meer gewicht dragen dan het dak van je bestelauto aankan. De zwaarste ladingen vormen dus geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Gemaakt van stevig roestvrij staal is deze ook perfect weersbestendig en zal je dakdrager er ook na jaren nog fantastisch uitzien. Let wel op het maximale draaggewicht van het dak van je camionette. Het totale gewicht van je dakdrager en de lading mag niet hoger zijn dan het maximale draagvermogen van je dak.
Default
Automerk Renault

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!