Bestelwageninrichting voor schrijnwerkers

Als schrijnwerker is de inrichting van je  bestelwagen van cruciaal belang. Met je camionette vervoer je niet enkel platen, balken of planken. De laadruimte van je camionette moet ook ingericht zijn om je handgereedschap, schroefmachines, boren, vijzen,... op een veilige manier te vervoeren. Natuurlijk heb je als schrijnwerker een eigen systeem, dat werkt volgens je eigen noden en gewoonten.


Plaats je vooral keukens of interieurs? Dan wil misschien een flexibele inrichting in de laadruimte van je bestelwagen. Zo houdt je meer ruimte om gemonteerde kasten te transporten. Doe je meer ruwbouw op werven dan heb je misschien een uitgebreid assortiment bevestigingsmateriaal en gereedschap in je camionette. Dan kunnen we meer rekken en sorteerbakken voorzien. Iedere schrijnwerker heeft z'n eigen vereisten voor de inrichting van de laadruimte. Meer schabben en gereedschapskoffers? Een handige manier om platen te transporteren? Een dakrek voor het vervoeren van lange balken?


Bij BRU Systems denken we samen met jou na over hoe we je bestelwagen zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. We ontwerpen een systeem op maat, met alle nodige materialen en ruimtes die moderne schrijnwerkers tegenwoordig nodig hebben. 


We helpen je graag met oplossingen voor je bestelwagen: dakdragers, belettering, vloeren/wanden… 

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.