Nieuws · Over Ons · Login

De perfecte inrichting

Je hebt een bestel- of bedrijfswagen en zoekt een kwalitatieve inrichting? BRU Systems helpt je graag verder. Of je elektricien, loodgieter, schilder,  timmerman of  verwarmingsinstallateur bent. We hebben alles wat je in en rond je bestelwagen nodig hebt om hem bedrijfsklaar te maken.

Volledig op maat
Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden wij doordachte oplossingen voor de inrichting van je bestelwagen. Onze productspecialisten werken nauw met je samen om een oplossing op maat te creëren. Zo ben je 100% betrokken bij het bepalen van de indeling.

Bedrijfswageninrichting op maat

Bezoek onze showroom

Je wil dat bedrijfswageninrichting aan al je eisen voldoet. Daarom kan je in onze showroom bijna alles in het echt zien staan. Schabben, rekken, sorteerbakken, maar ook dakdragers, vloeren en wanden,… het staat er allemaal!

Zo zie je meteen de kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Je kunt de materialen voelen, de afwerking bekijken en de kwaliteit zelf beoordelen. Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Kom dus zeker eens langs in de showroom en laat je inspireren. Je kunt hier ideeën opdoen voor de inrichting van je bestelwagen.

SINDS 1958

System Edström produceert en verkoopt flexibele inrichting voor bedrijfsvoertuigen sinds 1958. Hiermee hebben we 65 jaar ervaring in de sector. Ons team beschikt over een uitgebreide kennis van alle aspecten van bedrijfswageninrichting. Of het nu gaat om opslag, organisatie of specifieke functies, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren vakmensen in ons eigen atelier gaan met oog voor detail en grote zorg aan de slag met uw bestelwagen.

Dakdragers
Veiligheidssloten
Vloeren en wanden
Ladingbeveiliging
Verlichting
Verwarming
Stroomvoorziening
Signalisatie

Op zoek naar losse onderdelen?

Ontdek ons volledig aanbod online

Full fleet service

Heb je een vloot die je wilt inrichten? Dan ben je bij BRU Systems aan het juiste adres!

Probleem of defect?

Bij BRU Systems garanderen we maximale service
en minimale downtime